Mit tudunk a koronavírusról?

A COVID-19 vagy az új koronavírus (2019-nCoV) egy új vírus, amely a Coronavirus (CoV) családhoz tartozik. Ez egy nagy család, amely különféle betegségeket okozhat az emberekben: az enyhe megfázástól kezdve súlyosabb betegségeket okozhatnak, mint például a Közel-Keleti légzési szindróma (MERS) és a súlyos akut légzőszervi szindróma (SARS).

 

A vírussal kapcsolatos információk jelenleg még korlátozottak. A tudósok az első kitörés óta intenzíven tanulmányozzák a vírust. A legfrissebb tanulmányok szerint a 2019-nCoV a Betacoronavírus osztályba tartozik, amelyet genetikailag kapcsolatban álltak a SARS koronavírussal, 80%-os hasonlósággal. Virulenciájuk és fertőzőképességük tekintetében – egyes szakértők szerint a SARS és a MERS koronavírusokkal ellentétben a „COVID-19” vírus fertőzőbbnek, de kevésbé virulensnek tűnik, mint a SARS.

MIT KELL TUDNI A RELY+ON™ VIRKON™ FERTŐTLENÍTŐSZERRŐL

A Rely+On™ Virkon™ széles spektrumú készítménye egyedi. Csak ez a fertőtlenítőszer rendelkezik ilyen erős hatékonysággal és egy ennyire kiterjedt teljesítmény- és biztonság tesztadatok portfólióval. Ötvözi a rugalmas alkalmazást és a széles spektrumú hatékonyságot a szilárd felületeken a szervesanyag terhelési szint mellett. Ezek a tulajdonságok miatt választják a Rely+On™ Virkon™ fertőtlenítőszert az egészségügyi létesítményekben, patológiai és biológiai biztonsági elzárást biztosító laboratóriumokban, kezelőszalonokban, éttermekben, hotelekben és lakóotthonokban.

 

A hasonló termékektől eltérően a Rely+On™ Virkon™ fertőtlenítőszer kevesebb kezelési és alkalmazási korlátozással rendelkezik, és a vegyi készítmények osztályozásáról és címkézéséről szóló EU-rendelet szerint por állagában, ill. hígított formában sem minősítették ártalmas vagy érzékenységet kiváltó készítménynek.